GALLERIES

  Moped genom Koh Lanta

  Igår kväll gick vi och hyrde varsin moped som vi parkerade utanför vårt hotellrum. I morse gick vi och åt frukost och sedan åkte vi iväg mot vårt första stopp på vår tur som var till Nationalparken som ligger söderut på ön. Det var otroligt fint där och parken var omringad av vatten. Stranden var jättefin och det fanns en fyr högt uppe på en utbuktning.

  Vi åkte sedan vidare till Old Koh Lanta och gick runt där. Det låg längs vattnet och dit gick det färjor från anda öar. Det var som en liten gågata med massor av olika små butiker och restauranger. Vi köpte oss en varsin glass och sedan bestämde vi oss för att åka vidare.

  På vägen till Old Koh Lanta hade pappa fått syn på en liten frisörsalong. Han kände då att han behövde klippa sig så på väg därifrån åkte vi in vid salongen och pappa fick sig en klippning.

  Nästa stopp blev Saladan som ligger högst upp på ön. Här var det mer citykänsla då detta var den delen av ön som var som centrum. Vi gick runt där en stund och sedan åkte vi till en strand och satte oss och drack Iskaffe och milkshake. Pappa fyller år idag så då firade vi till det med varsin ”drink” på stranden!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  My Isoniemi
  ×
  4 januari, 2015

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT