GALLERIES

  KONTAKTA MIG

  Vill du boka mig som bröllopsfotograf, eller har ni frågor, är ni varmt välkomna att kontakta mig!  Jag är nyfiken! Berätta gärna om ert bröllop! Vart har ni tänkt att ha er stora dag? Hur stor del av dagen vill ni ska komma med på bild? Och såklart, vilket datum?  Hoppas vi ses!

  Hej, mitt namn är
  My Isoniemi

  Jag är en glad och sprallig bröllopsfotograf med utgångspunkt i Norrköping. Jag älskar att fotografera bröllop, se världen och träna mina truppgymnaster. På sommarhalvåret spenderar jag mina helger med att fota bröllop och på årets resterande dagar jobbar jag som verksamhetsansvarig och tränare i Norrköpings gymnastikförening.

  Jag har under en period haft problem med formuläret på hemsidan och har inte mottagit några meddelanden. Så har du skickat iväg ett meddelande till mig genom formuläret som fanns här tidigare får du gärna mejla till:

  fotograf@my-photos.se

  MY-PHOTOS BRÖLLOPSFOTOGRAF

  NORRKÖPING • ÖSTERGÖTLAND • DESTINATION WEDDING

  Jag hjälper gärna till och ger tips på hur ni kan tänka kring er bröllopsfotografering på er stora dag. Jag tar emot bokningar från alla delar av Sverige och världen. Jag anpassar mig efter era önskemål och vill höra era förväntningar om er bröllopsdag. Kontakta mig och berätta mer om just er dag.