GALLERIES

  Utforskat ön

  Idag har vi hyrt en motorcykel och åkt runt för att utforska de delar av ön som vi inte besökte sist när vi var här för två år sedan. Igår satt jag och markerade ut på en karta de ställen jag ville besöka. Vi började att åka söderut på ön och besökte då en fiskeby. Det var som en lång brygga där det fanns massor av små butiker och restauranger. Längst ut på bryggan höll fiskarna till och arbetade med sina nät. Mitt på bryggan fanns en väldigt fin fyr som man kunde gå upp i och få en fin utsikt över omgivningen.

  När vi var klara med fiskebyn åkte vi runt ön till den östra sidan och åkte då mot ett vattenfall. Väl framme, när vi tagit oss igenom en bit av djungel, var det inte så mycket till vattenfall. Det mesta hade torkat ut och lokalbefolkningen tog vatten därifrån till sina hem.

  Flera gånger under vår tur stannade vi till vid fina utsiktsplatser. Vi stannade även till några gånger för att ta kort på aporna som höll till vid vägkanten. När vi kände oss nöjda och besökt de platser jag hade hittat åkte vi till White sand beach som ligger en bit från vår strand och spenderade en stund där innan vi åkte tillbaka till vårt hotell.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  My Isoniemi
  ×
  23 december, 2014

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT