GALLERIES

  Flyg tillbaka till Jomtien

  I går kväll när jag låg i sängen hörde jag hur det började dåna utanför på balkongen. Jag gick ut och fick se världens regnväder. Vi hade tur igår som fick relativt bra väder på vår båttur och inte fick detta regn och rusk då. Idag har det regnat hela förmiddagen och jag har då hunnit packa ihop mina saker i lugn och ro, köpt en glass och tagit det lugnt.

  Vid 11 tiden hämtade en taxi upp oss vid hotellet. Över två timmar satt vi i taxin. Det var en liten minubuss som tillslut blev fullproppad med människor och bagage. Det kvar knappt så att vi fick plats och det blev en lång resa i den lilla minubussen. Vårt flyg avgick från Trang och när vi väl kom fram dit hade vi lite tid över att spendera inne i Trang. Vi gick runt på gatorna där, åt mat och när vi fördrivit tiden åkte vi till flygplatsen.

  Resan tillbaka till Jomtien tog ca 7 timmar. När vi kom fram till Bangkok med flyget väntade sedan en ny taxifärd på ca 2 timmar. Nu är det skönt att vara tillbaka, det tar tid att åka så långt söderut, men det är det värt!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  My Isoniemi
  ×
  6 januari, 2015

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT