GALLERIES

  Jetlag och mat

  Det här med att sova gick sådär. Var riktigt trött igår kväll trots att jag sovit väldigt mycket under resan. Vaknade i natt kl 02.00 och låg vaken i flera timmar. Framåt morgonen somnade jag igen och när pappa gick upp vaknade jag till. Jag hade så ont i huvudet så jag fick lite alvedon av pappa och sedan somnade jag igen om och vaknade runt kl 10. När jag till slut kände att det var dags att gå upp när jag vaknade sista gånger hade huvudvärken avtagit och jag kunde resa mig upp ur sängen. Pappa hade då redan solat och badat. Igår när vi var ute en sväng passade jag på att köpa lite sushi och ta med mig hem så jag skulle ha till frukost idag. Det var gott att sätta sig vid poolen och få i sig lite mat.

  Pappa har en motorcykel som han tar sig fram på. Under dagen var vi ute och åkte, pappa körde och jag satt bak. Vi besökte olika shoppingcentrum, åt mer mat och fick i oss några glassar. Nu på kvällen har vi varit på matmarknad och köpt mat, även denna gång blev det sushi för min del. Det känns som att denna dag endast har bestått av sömn och mat, i morgon får vi se om jag får tid till att vara en stund vid poolen.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  My Isoniemi
  ×
  18 december, 2014

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT