GALLERIES

  Gott nytt år

  Under dagen har vi varit iväg och gjort lite ärenden. Den 2 januari flyger vi till Koh Lanta och jag behövde en mindre väska som jag kan packa i. När jag väl hittat en väska så åkte vi och åt glass! Vilket inte är något undantag från alla andra dagar, det slinker ner minst en om dagen i min mage här. Det är så gott med glass och jag får aldrig nog av det!

  Vid 19 tiden började firandet här vid pappas boende. De bjöd på grillat och alla samlades här utanför runt poolkanten. När vi ätit lite mat så åkte vi vidare och resten av kvällen spenderades vid Bali Hai där nyårsfirandet var i full gång. De har haft nedräkning hela veckan och idag var finalen. Vi satte oss på en brygga och åt ytterligare en glass och väntade på att det skulle bli dags. När klockan slog tolv beskådade vi en otrolig show av fyrverkerier.

  Vi var inte ensamma där, det var vi och 500 000 andra människor. Men allt flöt på riktigt bra och hem kom vi utan problem. Alla människor hem samtidigt, utan några tusen stannade kvar och tittade på konserterna som fortfarande var igång efter midnatt.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  My Isoniemi
  ×
  31 december, 2014

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT