GALLERIES

  Julafton och storm på Koh Chang

  God jul, hoppas alla får en fin julafton och att ni har bättre väder än vad vi har här i Thailand. Det har varit väldigt blåsigt de senaste dagarna här på ön och jag hade hoppats på att det skulle bli bättre efter en fin dag igår. Idag skulle vi åkt ut med båt och besökt olika öar här omkring och även snorklat. Men på grund av stormen och varningar om att inga småbåtar skulle ut idag så avbokade vi vår tur. Istället har vi spenderat vår dag vid poolen med kläderna på. Jag har haft långärmat och suttit med min dator och fixat med bilder som jag har fotograferat. Pappa och jag fotograferade lite en stund på eftermiddagen. Han ville ha porträttbilder på sig och då fick han ta några bilder på mig med.

  Vi åt mat på hotellet här ikväll, dock så misslyckades jag med min beställning. Det är inte lätt att veta vad man får in när det inte är bilder i menyn. Efter första försöket som misslyckades beställde jag in nytt och då blev det bättre. Sedan gick vi in till byn, en liten gata som går en bit bort från vårt hotell där några få mopedresturanger håller till. Där köpte jag mig en passionssmothie och annanaspannkaka. Bra avslut på denna blåsiga dag!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  My Isoniemi
  ×
  24 december, 2014

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT