GALLERIES

  Första dagarna i Thailand

  Äntligen blev det dags för semester. Den har varit efterlängtad och är välbehövd då jag inte har haft så mycket semester under året. Den 23 december tog jag flyget mot Thailand för att fira jul och nyår med min pappa som är bosatt där.

   

  Äntligen blev det dags för semester. Den har varit efterlängtad och är välbehövd då jag inte har haft så mycket semester under året. Den 23 december tog jag flyget mot Thailand för att fira jul och nyår med min pappa som är bosatt där.

  24 december
  Jag kom fram till Thailand under eftermiddagen på julafton. Totalt tog det 26 timmar dörr till dörr, flyget blev försenat under mellanlandningen i Frankfurt, utöver det så gick hela resan väldigt smidigt. Väl framme hemma hos pappa lämnade jag min packning och sedan gick vi och åt mat, gick en runda på nattmarknaden för att sedan gå tillbaka och packa upp väskan.

  25 december
  Jag som trodde jag skulle kunna sova, jag som var så trött. Jag sov på bussen från Norrköping till Arlanda, jag försökte att inte somna men det gick inte, trots att det bara var förmiddag. Jag sov på flyget till Frankfurt, jag hade sagt åt mig själv att jag absolut inte ska sova på första flyget… Sedan sov jag ytterligare på det långa flyget till Bangkok. Jag var så trött i går kväll och somnade på en gång, yes tänkte jag, två timmar senare vaknade jag och kände mig helt utvilad. Nåja.

  Idag spenderade vi förmiddagen på stranden, det var varmt och skönt! På kvällen åkte vi till en större marknad en bit bort och köpte oss lite sushi som vi tog med hem och åt på pappas uteplats.

  26 december
  Idag blev det några timmar vid poolen på förmiddagen. Jag är en lite av en badkruka… Så jag badar inte speciellt ofta. Jag tycker inte att det är tillräckligt varmt i vattnet, trots att jag är i Thailand. Jag är nöjd bara jag kan svalka mig i skuggan, det behöver jag inget vatten för. Framåt eftermiddagen åkte vi in till centrum och gick i lite affärer. Kvällen avslutades med att se solnedgången på stranden, äta kycklingkebab och dricka Pepsi.

   

  PREV. ITEM
  BY:
  My Isoniemi
  ×
  26 december, 2016

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT